De Beste Airpods

Veelgestelde vragen

Welkom bij de veelgestelde vragen afdeling van De Beste Airpods, de ultieme bron voor antwoorden op al je vragen. Met een uitgebreide database van informatie voorzien we gebruikers van de beste antwoorden op hun vragen. Ons doel is het mensen gemakkelijker te maken om snel en accuraat antwoorden op hun vragen te vinden. We streven ernaar de best mogelijke antwoorden te geven. Aarzel niet om contact op te nemen, we zijn er om je te helpen!

Naar het contactformulier

Nee, AirPods zijn niet waterbestendig. Hoewel ze bepaalde vochtbestendige componenten bevatten, zijn ze niet ontworpen om in natte of vochtige omgevingen te worden gedragen. Je kunt ze het beste niet gebruiken in elke situatie waarin ze nat kunnen worden.

AirPods zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen. Deze kleuren omvatten wit, zwart, roze, blauw, halfglanzend zwart en (ROOD).

AirPods gaan tot vijf uur mee op een enkele lading. Het oplaaddoosje kan tot 24 uur luistertijd bieden als het volledig is opgeladen.

Om AirPods te resetten, doe je je AirPods in het oplaaddoosje en zorg je ervoor dat het deksel open is. Houd de instellingsknop 15 seconden ingedrukt totdat het ledlampje drie keer amberkleurig knippert. Als je geen oplaaddoosje hebt, houd dan gewoon de instelknop even lang ingedrukt. Je zou dan een statusvenster op je apparaat moeten zien verschijnen met de melding dat de AirPods gereset zijn.

AirPods leveren een hoogwaardige geluidservaring. Met hun aanpasbare pasvorm bieden de oordopjes een veilige afsluiting, waardoor geluid van buitenaf wordt verminderd en meeslepende audio wordt gecreëerd. AirPods zijn ook voorzien van innovatieve technologie, zoals actieve ruisonderdrukking, zodat je je kunt concentreren op waar je naar luistert. Bovendien zorgt de H1-chip voor snelle, efficiënte connectiviteit, zodat je zonder onderbreking tussen apparaten kunt wisselen. De microfoons op de AirPods vangen ook duidelijk je stem op, waardoor ze perfect zijn voor handsfree gesprekken en spraakopdrachten.

Ja, AirPods beschikken over ruisonderdrukkingstechnologie. Apple noemt dit Active Noise Cancellation (ANC), die werkt om zowel extern omgevingsgeluid als lawaai in het oor te verminderen voor een meer gerichte luisterervaring.

Om je AirPods uit te schakelen, houd je de instel-/aan/uitknop op de achterkant van het AirPods-hoesje ingedrukt totdat de LED-indicator oranje en vervolgens wit knippert. Dit geeft aan dat je AirPods zijn uitgeschakeld en niet langer verbonden zijn. Je kunt ze ook verwijderen uit de Bluetooth-instellingen van je apparaat of het apparaat waarmee je ze gebruikt uitschakelen.

Als je een oproep ontvangt op je AirPods, kun je die beantwoorden of negeren door op de linker of rechter AirPod te tikken. Om het gesprek te beantwoorden dubbel tik je op de linker of rechter AirPod. Je zult merken dat dubbel tikken op de linker AirPod Siri activeert en dubbel tikken op de rechter AirPod het inkomende gesprek beantwoordt.

De beste manier om AirPods schoon te maken is met een zachte, pluisvrije doek, bevochtigd met schoon water en een druppel milde zeep. Veeg voorzichtig de buitenkant van de AirPods schoon, met extra aandacht voor het gaas tussen elke luidspreker, want daar kan vuil en overtollig oorsmeer vast komen te zitten. Probeer geen reinigingsmiddel op alcoholbasis te gebruiken of vloeistof in de AirPods te krijgen. Zorg ervoor dat je ze na het schoonmaken volledig afdroogt met het doekje voordat je ze gebruikt.

Ja, AirPods worden geleverd met een beperkte garantie van 1 jaar van Apple tegen fabricagefouten. Je kunt ook AppleCare+ voor AirPods kopen bij je plaatselijke Apple Store of de online winkel van Apple, waarmee je tot twee jaar technische ondersteuning en dekking tegen onopzettelijke schade krijgt.

AirPods blijven in je oren zitten dankzij hun eigen ontwerp en geavanceerde technologie. Ze zijn voorzien van innovatieve technologie die zorgt voor een veilige, comfortabele pasvorm voor je oren. De stelen van de AirPods zijn gemaakt van een speciaal glad materiaal dat helpt voorkomen dat ze uit je oren glijden. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze extreem licht zijn, wat extra comfort en stabiliteit biedt.

De AirPods hebben een naar binnen gerichte microfoon die ontworpen is voor het opvangen van je eigen stem. Deze microfoon is ontworpen om achtergrondgeluid weg te filteren, waardoor je duidelijkere telefoongesprekken kunt voeren.

Nee, je kunt de AirPods niet aanpassen aan je specifieke behoeften. Wel kun je kiezen uit verschillende AirPods-modellen die aan verschillende behoeften kunnen voldoen, zoals noise cancelling, zweet- en waterbestendigheid en zelfs een draadloze oplaadcase. Bovendien kun je de instellingen van de AirPods naar wens aanpassen binnen de AirPods-instellingen van je iOS- of Mac-apparaat.

Nee, AirPods werken niet met alle apparaten. Ze maken gemakkelijk verbinding met Apple apparaten, zoals iPhone, iPad, Apple Watch en Mac, maar werken over het algemeen niet met Android of Windows apparaten. Om de compatibiliteit van AirPods met een apparaat te controleren, moet je de website van de fabrikant raadplegen.

Ja, AirPods hebben een ingebouwde volumeregelaar. Je kunt het volume rechtstreeks aanpassen vanaf de AirPods zelf of vanaf je aangesloten apparaat (zoals een smartphone of tablet).

Nee, AirPods zijn niet compatibel met Google Android apparaten. Ze werken alleen met Apple producten zoals iPhones, iPads en Macs.

Ja, AirPods kunnen gebruikt worden voor gaming. AirPods gebruiken dezelfde Bluetooth-technologie als de meeste spelconsoles en controllers, zodat ze gemakkelijk kunnen worden aangesloten. Sommige games kunnen speciale geluidsinstellingen hebben die je kunt aanpassen om de mogelijkheden van de AirPods ten volle te benutten. Voor gaming bieden de AirPods Pro de beste ervaring, dankzij hun Active Noise Cancellation functie, rijk en meeslepend geluid, en slechts enkele milliseconden vertraging.

De AirPods worden gevoed door een oplaadbare lithium-ion batterij. Om ze op te laden moet je het meegeleverde oplaaddoosje gebruiken. Plaats de AirPods in het oplaadetui en sluit het etui aan op een stroombron met de meegeleverde Lightning-to-USB-kabel. Als alternatief kun je de case ook draadloos opladen via een Qi-gecertificeerde oplader.

De minimale vereisten voor het gebruik van AirPods zijn als volgt:

  • Een Apple apparaat met iOS 12.2. of later, iPadOS 13.2. of later, watchOS 5. 2 of later, tvOS 12.2 of later, of macOS 10.14.4 of later

  • Een iPhone, iPad of iPod touch met het iCloud-account dat aan het apparaat is gekoppeld

  • Bluetooth-verbinding met een compatibel apparaat.

Nee, AirPods hebben geen actieve ruisonderdrukkende technologie. Ze beschikken echter wel over passieve geluidsisolatie, die helpt wat achtergrondgeluid te blokkeren.

Ja, met AirPods kun je bellen. De AirPods van Apple werken met iPhone, iPad, Apple Watch en Mac-apparaten om te bellen of gebeld te worden, en om berichten te versturen via Siri. Bovendien hebben ze dubbele beamforming microfoons en bewegingsdetecterende versnellingsmeters om achtergrondgeluid te helpen filteren en de geluidskwaliteit te verbeteren.

Ja, AirPods zijn compatibel met Apple Watches. Je kunt je AirPods gebruiken met elk apparaat dat verbonden is met je iCloud-account, dus ook met je Apple Watch. Met AirPods en een Apple Watch kun je audio van je horloge horen en reageren op meldingen door te praten.

De AirPods gebruiken momenteel de W1-chip van Apple voor hun processor. Deze aangepaste processor is ontworpen om de AirPods te optimaliseren en een energiezuinige, consistente verbinding te bieden tijdens het gebruik.

Het duurt doorgaans ongeveer 1,5 uur om AirPods op te laden. Voor een volledige lading duurt het meestal ongeveer 2 uur. Om de levensduur van je AirPods te verlengen, moet je frequente volledige oplaadcycli vermijden en ze in plaats daarvan regelmatig opladen.

Met AirPods kun je naar verschillende audioformaten luisteren. AirPods zijn compatibel met veel populaire audioformaten, waaronder AAC, MP3, WAV, AIFF, Apple Lossless en FLAC. Bovendien ondersteunen AirPods de toonaangevende Apple Lossless Audio Codec (ALAC), zodat je met AirPods kunt streamen en genieten van lossless audiokwaliteit.

Ja, AirPods kunnen worden gebruikt voor videogesprekken. Ze zijn compatibel met veel toepassingen voor videobellen, waaronder FaceTime, Skype en Google Duo. Om AirPods voor videogesprekken te gebruiken, zorg je dat ze op je apparaat zijn aangesloten en start je vervolgens je videobelprogramma en begin je een gesprek met een vriend of familielid.

Ja, AirPods worden geleverd met een draadloos oplaadetui. Het draadloze oplaadetui wordt gevoed door een Qi-compatibele oplaadmat en maakt het mogelijk je AirPods moeiteloos op te laden.

Ja, je kunt naar muziek luisteren op de AirPods terwijl ze worden opgeladen. Je kunt echter een lichte vertraging in de audio ervaren tijdens het opladen door de verhoogde stroomafname. Dus als je van plan bent je AirPods te gebruiken terwijl ze worden opgeladen, kun je dat het beste doen terwijl ze niet actief muziek afspelen.

Het bereik van de AirPods varieert afhankelijk van het apparaat waarmee je ze gebruikt, maar over het algemeen kun je een maximaal verbindingsbereik van maximaal 10 meter verwachten. Voor de beste prestaties wordt echter aanbevolen om je AirPods op minder dan 9 meter afstand van je apparaat te houden.

Ja, het AirPods-hoesje biedt extra bescherming. Het helpt je AirPods te beschermen tegen water en stof, en helpt ze te beschermen tegen schade als je ze laat vallen. Het houdt je AirPods ook op één plek, zodat je ze snel kunt vinden.